Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Lening Online - Lening Informatie
Lening Online - Lening Informatie Home | Profile | Archives
Lees de verhalen over leningen in het nieuws.

Snel geld lenen9/4/2010

Een snelle lening kan goed werken als u van te voren weet wat u doet. De rente bij een snelle lening zoals een minikrediet is immer hoger dan andere leenvormen. Als u echter voornemens bent u snel af te lossen is het goedkoop geld lenen. Met een minikrediet zijn de regels gesteld door de AFM milder waardoor er een lening zonder bkr toetsing ontstaat wanneer u een minilening afsluit. Heeft u liever constant wat extra geld achter de hand? Dat kunt u ook een creditcard aanvragen. Let er op dat lenen zonder toetsing niet altijd van toepassing is voor een persoonlijke lening of ander soort krediet. Lenen zonder bkr toetsing is alleen mogelijk bij kleine leningen.

 

Is het doel van de lening bijvoorbeeld een auto dan is het mogelijk dat een andere leenvorm beter bij u past. Denk aan een persoonlijke of aflossingsvrije lening. Vraag een lening offerte aan zodat u rustig de tijd hebt om de voorwaarden door te lezen.

 

Lenen is anders dan sparen of beleggen. De lusten komen voor de lasten. Het is in de meeste gevallen dan ook verstandiger om eerste te sparen en daarna een aankoop te doen. U moet dan geen rente betalen maar u ontvangt dan rente. Zo kunt u daarna bijvoorbeeld het spaargeld beleggen in beleggingspanden.

 

 

Post Comment

Entry 2 of 14
Last Page | Next Page